Hirschmann MOKA 16 internet via coax kabel

Hirschmann MOKA 16 internet signaal over bestaande CAI coax kabel

Hirschmann MOKA 16 internet via coax kabel
Hirschmann MOKA 16 internet via coax kabel
Hirschmann MOKA 16 internet via coax kabel
Hirschmann MOKA 16 internet via coax kabel
Hirschmann MOKA 16 internet via coax kabel
Hirschmann MOKA 16 internet via coax kabel
€ 77.19 69.00 incl. 21% BTW *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeMOKA16
Uitlopend artikel, zolang de voorraad strekt!
De Moka 16 is een Multimedia over Coax Adapter. Door het installeren van de Moka 16 unit heeft u door het hele huis beschikking tot betrouwbaar internet en televisie, zonder dat u opnieuw bedrading hoeft te trekken. De Moka 16 stuurt het IP-signaal over de coaxkabel, zonder enig verlies van kwaliteit. De Moka 16 is aan te sluiten op het bestaande coax netwerk.
Alle accessoires zoals op de foto: voedingsadapter, coax aansluitkabel, F-connector naar coax adapter en een RJ45 kabeltje zijn inbegrepen en zitten in de doos.
Voor een juiste werking zijn er minimaal 2 MOKA16 units benodigd!

FAQ Ethernet Adapter (MOKA 16)

Werkt de MOKA 16 unit in combinatie met een multitap en/of een (oudere) Hirschmann versterker?
De MOKA 16 unit kan goed werken in combinatie met een multitap en/of een (oudere) Hirschmann versterker, mits de totale demping tussen de diverse MOKA units niet hoger is dan 50 dB. Uiteraard moeten de MOKA units op de juiste manier zijn aangesloten.

Kan de MOKA 16 unit worden gebruikt in combinatie met verschillende soorten modems en/of routers?
De MOKA 16 unit maakt gebruik van standaard IP-verkeer en werkt dus onafhankelijk van de aangesloten modems en/of routers. Daarom kan de MOKA 16 unit dus worden gebruikt in combinatie met alle soorten modems en/of routers.

Kan het MoCA-signaal storing geven op de andere (TV) frequenties?
Het MoCA-signaal zit op de frequentie 1125 – 1525Mhz. Dit zit ver buiten het bereik van het bestaande kabel TV raster met de frequentie  5 – 1006Mhz. Het MoCA signaal zal dus geen storing geven op de andere (TV) frequenties.

Is er een maximum aantal “LAN” producten die door middel van een switch achter de MOKA 16 unit geplaatst kunnen worden?
Er is geen maximum aantal “LAN” producten die achter de MOKA 16 unit geplaatst kunnen worden.

Is de hard- en software van de MOKA 16 unit  geschikt voor toekomstige ontwikkelingen?
De MOKA 16 is geschikt voor toekomstige ontwikkelingen. De komende generaties van de MoCa zullen deze generatie namelijk blijven ondersteunen, zonder afbreuk te doen aan de huidige performance.

Kan de MOKA 16 unit ook geplaatst worden in een CAI-netwerk dat als rijgsysteem is aangesloten?
Het is mogelijk de MOKA 16 unit te plaatsen in een rijgsysteem. Echter, de totale demping tussen de MOKA 16 unit bij het signaal overname punt en de MOKA 16 unit bij de wandcontactdoos mag niet hoger zijn dan 50 dB.
 

Is een vier-aderige telefoonkabel geschikt om in combinatie met de MOKA 16 unit telefoonsignaal over de coaxkabel te versturen?
Een vier-aderige telefoonkabel is niet geschikt om met hoge datasnelheid IP over ethernet te transporteren over de coaxkabel, ook niet in combinatie met een MOKA 16 unit. Gebruik hiervoor een Twisted Pair bekabeling (netwerkkabel) van goede kwaliteit.

Kan een beveiligingscamera die werkt op IP en/of netwerkverbinding ook aangesloten worden in een MOKA 16 netwerk?
Als de camera via Power over Ethernet (PoE) wordt gevoed werkt deze over een MOKA 16 CAI-netwerk. Hiervoor dient hij gevoed te worden met een lokale PoE-inserter.

Hoe wordt de MOKA 16 unit op de juiste manier aangesloten?
Klik hier om de instructies te bekijken voor het juist aansluiten van de MOKA 16 unit.

Werkt de MOKA 16 unit ook in een retourgeschikte CAI-installatie?
De MOKA 16 unit werkt ook in een retourgeschikte CAI-installatie. Het retourverkeer en de MOKA 16 werken namelijk geheel onafhankelijk van elkaar en zullen elkaar dus niet negatief beïnvloeden.

De MOKA 16 unit kan maximaal 175 Mbps transporteren. Is deze snelheid voldoende om IP-TV over ethernet te verkrijgen?
De MOKA 16 unit heeft voldoende capaciteit om elke gewenste breedband verbinding in de woning door te geven. Zo kunnen er meerdere HD kanalen, maar ook ander IP-verkeer, zoals webbrowsing of telefonie, gelijktijdig worden gebruikt.

Is het mogelijk, na installatie van de MOKA 16 unit, IP-TV en internet aangeleverd te krijgen via glasvezel?
Het is mogelijk, na installatie van de MOKA 16 unit, IP-TV en internet aangeleverd te krijgen via glasvezel. De MOKA 16 unit is hier speciaal op afgestemd.


Is het mogelijk om tegelijkertijd meerdere UTP signalen zoals IP-TV en internet over één MOKA 16 unit te sturen?

Het is mogelijk om tegelijkertijd meerdere UTP signalen zoals IP-TV en internet over één MOKA 16 unit te sturen. Er is voldoende bandbreedte om bijvoorbeeld gelijktijdig meerdere HD kanalen en andere diensten zoals internet en Networked Attached Storage door te geven.